Børneværelse

Design det bedste børneværelse

s1

Når familien skal forøges, går man en spændende tid i møde med mange valg, som skal træffes. Et af de mange valg er, hvordan børneværelset skal indrettes. Dette er bestemt altid spændende at blive klogere på, mens designprocessen indsnævrer sig. Læs med her, og bliv klogere på hvordan du kan designe det bedst mulige børneværelse til dit barn, som er på vej. 

Neutralt børneværelse

Bestem dig for et tema

Børneværelser kan hurtigt gå hen og blive rodede at se på. Dette skyldes, at det jo trods alt er her, hvor barnet bor. Med tiden efterhånden som barnet vokser op, vil værelset blive brugt mere og mere, og det vil derfor komme hurtigt komme til at blive rodet. Det kan du faktisk gøre noget ved allerede nu, før barnet bliver født. Hvordan det?

Vælger du at indrette dit barns værelse efter et bestemt tema, vil du opdage hvordan blot det at barnets ting passer sammen og matcher ”fjerner” en stor del af rodet. Det er klart at et børneværelse fremstår mere rodet når det hele er i forskellige farver og temaer.

Beslut dig derfor for et tema, som du vil gennemføre dit børneværelse i. Det kunne være en bestemt farve, eller et bestemt emne, for eksempel strand, dyr, prinsesser eller noget helt fjerde. Husk, at børneværelset altid vil kunne dekoreres om, hvis barnets interesser eller præferencer ændrer sig. 

Klæd dit barn godt på til sin start i livet

En anden ting man naturligt kommer omkring når man snakker indretning af et børneværelse, er garderoben. Her er det nemlig vigtigt at få styr på hvilket tøj der skal være klar til når baby kommer. Det kan dog sagtens være en udfordring at blive klar med det helt rigtige tøj. Så hvordan gøres dette? En god idé kan være at starte tidligt ud ved simpelthen at besøge en hjemmeside som sælger babytøj, og på den måde komme i gang med sin jagt på det allerbedste babytøj. Der er nemlig mange fordele ved at handle babytøj ind online. Du slipper både for at skulle stå i kø i en fysisk butik, du får mange flere varer at vælge imellem, og ofte sparer du også penge.

Søskende

Vælg en neutral farve palette

Et andet godt tip når du skal indrette dit barns værelse for første gang, er at vælge en neutral farve palette, som du ikke behøves at udskifte lige med det samme. Det kan nemlig godt gå hen og blive et rigtigt stort arbejde, hvis man skal til at male sit børneværelse over igen. Vælger du derfor at male børneværelsets flader i en neutral flade, slipper du for at skulle male vægge og lofter om igen lige med det samme.

Det kan også godt være en rigtig stor fordel at vælge neutrale møbler, som heller ikke behøves at blive udskiftet lige med det samme. Når du vælger at det er de store ting i værelset, som skal være neutrale, skaber du samtidig rum for at kunne lege med farver, mønstre og teksturer i boligindretningen. Her får du nemlig stadigvæk frit slag!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.