Designer

Dyrk motion for at blive en bedre designer

s1

Grafisk designer er en af de professioner, der virkelig er i højsædet i disse år, og det er da ikke helt uden grund. For det første er der brug for en masse kreative folk, der kan finde ud af at designe det, der nu skal designes. For det andet er det på grund af det utrolig spændende fag, som grafisk design er. Der er mange, der er helt opslugte af det, og man kan forvente at se endnu flere i de kommende år, som vil give sig i kast med den her spændende form for design. Men ligesom med så meget andet kan man altså ikke fungere med sit arbejde uden at få noget frisk luft og få gang i blodkredsløbet. Du kan derfor med fordel begynde at dyrke noget motion for at få de bedste evner frem i dig selv.

Kvinde yoga

Kom ud og få frisk luft

Vi kender det alle sammen. Vi sidder og bøvler med et projekt i timevis, og lige pludselig siger det bare stop, og så kan man ikke rigtig arbejde mere. Det kan føles lidt som at ramme en mur. Det er ikke en rar følelse, men der er heldigvis noget at gøre ved det. Her kommer naturen nemlig til sin magt. Hvis du er gået død i et af dine grafiske projekter, så kan du med fordel tage et smut ud i naturen for at få noget frisk luft til hjerne og på en måde genstarte hjernen. Det kan være rigtig sundt, da man så ser sit projekt fra et helt nyt perspektiv, og måske kan man endda få nogle idéer, som man aldrig havde tænkt på. Det værste man kan gøre, når man rammer muren, er i hvert fald at blive ved med at sidde og rode med dit projekt. Så kommer man ingen vejene, og man bliver blot frustreret. 

Opdag din yndlingsmotion

En måde hvorpå man kan opretholde en eller anden form for balance i sit arbejdsliv, er ved at dyrke noget motion. Det er især vigtigt, hvis man arbejder med grafisk design, da man skal sørge for, at hjernen er klar til at arbejde optimalt, når man arbejder. Her kommer motion virkelig til sin ret, når man skal øge sit generelle niveau. Det er i mange undersøgelser bevist, at motion er dybt forbundet med koncentration og kreativitet. Yoga er et oplagt valg for dig, der gerne vil begynde at dyrke noget motion. Det er let at komme i gang med. Du skal blot finde et program, hoppe i træningstøjet og sætte det bedste yogamusik på, så du er klar til at få lidt sved på panden og gang i musklerne. I sidste ende handler det dog bare om at finde den form for motion, der passer bedst til dig. 

Frisk luft

Nyd godt af det friske pust

Når du så er begyndt med at komme ud i naturen og dyrker motion på jævnlig basis, så kan du forvente allerede at se effekterne af det i dit arbejde med grafisk design. Måske kommer du med bedre idéer end aldrig før. Måske har du aldrig været mere koncentreret om dit arbejde. Måske er du bare mere oplagt og klar til at give den en skalle. Uanset hvad skal du forvente at mærke en effekt, hvis du tager de to tiltag i brug. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *