grafisk arbejde

Disse hunderacer passer til dig, der er grafisk designer

s1

Er du grafisk designer – og drømmer ud om at få en hund? Så er det lige med at finde ud af, hvilken hunderace, der passer bedst til dig. Hvis du er selvstændig, freelancer eller andet i den dur, der gør, at du ofte har tid til at være hjemme, så er racen ikke så vigtig. Har du derimod lange arbejdsdage, der gør, at din hund skal være meget alene hjemme, så er det vigtigt, at du nøje vælger den rigtige hunderace. For at komme lidt tættere på en beslutning, får du tips og tricks med på vejen nedenfor.

Er du aktiv?

Noget af det, du kan spørge dig selv om, når du skal vælge den rigtige hund, er først og fremmest om du er en aktiv type. Hvis du er mere aktiv end gennemsnittet og holder af at bevæge dig udendørs, så bør du helt klart vælge en hund, der matcher dine behov. Det er ikke alle hunde, der stornyder at rende rundt ude i naturen hele tiden. Derfor er det ofte de store racer, du skal have fat på, hvis du gerne vil have en aktiv hund.

hund

Hvis du derimod har lange arbejdsdage og er knap så aktiv, fordi du bruger meget tid foran computeren med dine arbejdsopgaver, så er en mindre hund måske løsningen. Bor du i en lejlighed i indre by, bør du ikke vælge en stor og aktiv race. Her er det for eksempel bedre med en Cavalier King Charles Spaniel, en malteser eller en Bulldog. De er nemlig alle tre hunde, der holder af at ligge og slappe af i sofaen, samtidig med at de perfekte til en lejlighed. Du kan læse mere hos Canem.dk.

 

Udnyt dine grafiske kompetencer

Hvis du vil gøre hele jagten på en hund lidt sjovere og nemmere, kan du for eksempel lave et opslag på de sociale medier, hvor du søger efter den specifikke race, du har udset dig for. Her kan du lave en fin grafisk illustration og opsætning, som øger opmærksomheden og skaber blikfang. Der vil med sikkerhed komme en bonus ud af det, hvis du får venner og bekendte til at dele dit opslag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *