Dame med e cigaret

Forbedr dit grafiske design med gode rutiner

s1

For at kunne udføre enhver form for kreativt arbejde bedst muligt, så handler det om at fastlægge sig nogle gode rutiner. På den måde bliver det en hel del nemmere at gribe sit arbejde an og faktisk få produceret noget.

Læs mere her om, hvilke gode rutiner det er, at du kan fastlægge dig, som kan forbedre dit grafiske design.

Læring på nettet

Tilegn dig ny viden

Selv de klogeste mennesker på jorden kan lære nye ting inden for deres felt område. Der kommer nemlig hele tiden nye ideer og perspektiver på banen, som kan hjælpe en med til at se sit arbejde på en helt anden måde, end man tidligere har gjort. Det er derfor essentielt, at du laver nogle gode rutiner for, hvordan du konstant tilegner dig med viden omkring dit eget arbejde.

Du kan for eksempel sætte det ind i den faste arbejdsrutine hver dag, hvor du lige tilbringer den første halve time med at læse op på nogle forskellige artikler om nye måder at lave grafisk design på. Eller måske har du lyst til at sætte en hel formiddag af til det for eksempel hver søndag?

Med sådan er gode rutiner, så du altid for at holde dit materiale frisk, og at du selv konstant lære mere omkring dit arbejde.

Grafisk design

Hold produktive pauser 

For at vi kan præstere ordentligt handler det også om at tage gode og produktive pauser i løbet af vores arbejdsdag. Du kan for eksempel tage nogle små fem minutters pause af og til, når du kan mærke at dit hoved lige har brug for at hvile sig. 

Find din eleaf e cigaret frem og blot observer dine omgivelser et kort øjeblik. Sådanne mindre mindfullness øvelser i løbet af dagen er meget sunde for hjernen og vores langvarig mentalitet.

Du kan også vælge at lige rejse dig i nogle minutter fra din arbejdsplads og gå en lille runde. Få lidt ekstra blod rundt i kroppen, imens du henter en ekstra kop kaffe eller et glas vand.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *