Lyst badeværelse

Vælg det rigtige design til badeværelset

s1

Hvordan indretter man det bedste badeværelse? Badeværelser kan være svære at gøre flotte, hvis man ikke selv designer det fra bunden af. Men bare rolig; du kan stadig gøre det elegant, selvom du ikke har bestemt placeringen af toilettet eller badet.

Detaljer i badeværelset

Praktisk, men flot

Vi tilbringer ikke særlig meget tid på badeværelset sammenlignet med de andre rum i hjemmet, men det er stadig et rum, der er vigtigt. Man kan godt sige, at vi har badeværelset af praktiske årsager, men det betyder ikke, at værelset ikke skal være flot. 

Et badeværelse kan være både flot og elegant, samtidig med at det er praktisk. Det handler for eksempel om valg af badeforhæng og vasketøjskurv; det er elementer, der har effekt på udseendet, men som også er dybt praktiske for et badeværelse.

Rigelig med opbevaring

Noget, der nemt kan glemmes, er, at vi har rigtig mange ting på badeværelset. Selvfølgelig varierer det lidt fra person til person, men der er ofte mere derinde, end vi tænker over til hverdag. Der skal være plads til tandbørster, tandpasta, toiletpapir, rengøringsmidler, håndklæder, sæbe, shampoo, plus et lager af ekstra tandbørster, tandpasta, sæbe og shampoo, til hvis man nu skulle løbe tør. 

For nogle mennesker er der måske endnu flere ting, for andre er der færre; men når du indretter dit badeværelse, er det noget, du bør have i baghovedet.

Det handler om detaljerne

Den bedste måde, hvorpå du kan sætte dig eget præg på badeværelset, handler om detaljer. Det er småting som at håndklæderne matcher, uanset om det er de, man bruger efter badet, eller efter man har vasket hænder. 

Det kan også være små planter og pynteting, der står ved siden af håndvasken, eller en fin bademåtte ved brusekabinen. Når du ikke vil ændre på fliserne og hele badeværelsets infrastruktur, må du ændre på de helt små ting; det vil stadig fortælle noget om dig, og det vil stadig kunne gøre badeværelset elegant.

Håndklæder på badeværelset

Dit badeværelse

Badeværelset er et af de rum i hjemmet, som vi kan have sværest ved at indrette, og det er netop fordi det er noget bøvl at skifte fliserne eller få installeret ny bruser, toilet og håndvask. Man må arbejde med det, som man har, og man må bruge den plads, som man får givet. 

Gør badeværelset praktisk, men flot, sørg for al den nødvendige opbevaring, og husk alle de små detaljer, der er er med til at gøre badeværelset til dit.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *