arbejde, møde, kollegaer, medarbejdere, planlægning

Design et smukt hjem

s1

Hvis du kan lide grafisk design, så ved du sikkert også, hvor vigtigt det visuelle er, og hvor meget man kan gøre med det visuelle. Du er nok sikkert også selv god til at se, hvad du synes, der er pænt. Det kan være, at du også skal tænke lidt på design, når det kommer til din bolig. For selvom du måske bruger mange timer på at kigge på din skærm, så bruger du sikkert også mange timer i dit hjem – og her skal du have skabt nogle rammer, der er rare at være i. Det kan du med fordel gøre med den rette indretning. Men selvom man er grafisk designer, så kan det godt være, at man kan have brug for at få lidt gode råd med på vejen. Så skal du bare læse med i denne artikel.

indretning, design, interiør, stue, sofabord

Skab et smukt hjem med et plankebord

Der er mange borde, man kan finde, når man skal indrette sit hjem. Men fælles for mange af bordene er, at de er kedelige og ser ens ud. Det er rigtig mange borde, der bare kommer i én jævn farve, som typisk også er hvid eller sort. Det kan være, at du har lyst til at have et bord, der har et lidt federe design. Hvis det er tilfældet, så kan du med fordel overveje, om du bør indrette med et plankeborde. Alle plankeborde er unikke, og du finder ikke to, der er ens. Du kan se de mange forskellige udgaver på Plankebord.dk.

Glem de tomme vægge

Hvis man godt kan lide at have et fedt hjem, så er det klart, at man også bør have noget på væggene. Det er så kedeligt at være i et hjem, hvor der bare er tomme, hvide vægge over det hele. Det må heller ikke være noget, at du som grafisk designer synes, er spændende at kigge på. Det gode ved, at man skal til at dekorere sine vægge med kunst, er også, at der findes så meget forskelligt, at du helt sikkert kan finde noget, der giver mening for dig. 

En god og rummelig sofa

Det er absolut ikke alle møbler i et hjem, der har lige stor betydning. Men hvis der er noget, der betyder meget for et hjem, så er det sofaen. Det er her, hvor familien samles, når der rigtig skal hygges. Når du skal vælge en by sofa, så er der nogle ting, du kan overveje. Du kan f.eks. overveje materiale – hvilket der også kan have en indvirkning på vedligeholdelse – du kan tænke over farve og størrelse.

kvinde, hjem, bolig, interiør, design

Gør hjemmet smukkere med paneler

Man kan virkelig også designe et smukt hjem ved at installere paneler i boligen. Det behøves naturligvis ikke at være alle rum, men det er virkelig noget, der kan pynte i f.eks. stuen. Hvis du ikke selv er så handy anlagt, så er det også noget, som du kan bestille nogle til at gøre for dig. Held og lykke med at designe en bolig, du elsker at være i!

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *