design

Dine færdigheder indenfor designfaget kommer ikke af sig selv

s1

Noget, rigtig mange går op i, er grafisk design. Faktisk har det aldrig været så efterspurgt, som det er i dag. For der er rigtig mange, der har egne webtjenester. Her kommer grafisk design ind over, så hjemmesider og lignende bliver peppet lidt op.

Det er nemlig en vigtig ting at sørge for, så din hjemmeside ikke er for kedelig. Nogle klarer selv alt, der har med design at gøre, mens andre betaler sig ud af det. Er du god til grafisk design, er der altså et stort marked, fyldt med kunder. Men for at få kunder skal du være skarp i designfaget.

Hvordan lærer man overhovedet selv at lave designs?

Når det kommer til hele processen i at lære, hvordan man laver design, er det ofte individuelt. Nogle tager en uddannelse indenfor faget. Dette kunne for eksempel være multimediedesign. Dog er det på ingen måde noget, du kommer sovende til. Ofte får man kun værktøjerne til det. Eksempelvis diverse Adobe programmer samt inspiration. Selve læringen er noget, du ofte selv står for. Det gælder nemlig om at prøve sig frem og være kreativ.

design

Arbejder du med design på daglig basis, bør du stadig huske at holde dig i gang rent fysisk. For du får trods alt ikke meget motion, når du befinder dig foran computeren. Hvad du så vil lave, er jo op til dig selv. Nogle dyrker sport, yoga og andet. Noget flere faktisk holder af, er at skyde med luftgevær. Det kan bare være stille og roligt, men ikke desto mindre får du gået en del. Samtidig får du også frisk luft, hvilket er skønt. Nogle har det sjovt med bare at skyde efter målskiver, mens andre går på jagt. At skyde kan være en rigtig sjov ting – også selvom det ikke er den slags våben, man ville bruge i militæret.

Flere lærer at designe via online kurser og ihærdighed

Vil du lære alt om design, er dette også muligt hjemmefra. Alt, du har brug for, er sådanset bare de påkrævede programmer, internetadgang samt en del tålmodighed. For det er ikke nødvendigvis noget, du vil være god til i starten. Det kræver nemlig lidt teknisk snilde. Efterhånden som du bliver bedre og begynder at lave dit eget design, kræver det jo også lidt kreativitet. Det er jo klart, at du gerne vil lave dit eget. Det er sjovere, føles mere belønnende og er jo også sådan, du eventuelt vil kunne tjene penge på det.

notater

Hvis din plan er, at du vil tjene penge i længden, har du en del arbejde foran dig. Når du føler, at dine designs kan sælge, er det en god ide med en form for portfolio. Altså et sted, hvor du kan vise alt det, du har lavet. Så kan eventuelle kunder jo se, om de kan lide din stil og dine designs. Derudover er det jo bare med at reklamere lidt for dig selv. Nogle vælger at gøre dette på forskellige opslagssider samt sociale medier. Du kan også holde øje med forskellige opslag. Når du så ser en opgave, du kan løse, kan du kontakte kunden. Det er bare med at være hurtig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *