Designerhjem med hund – jo, det kan du godt

s1

Vi vil gerne bo lækkert, rent og stilsikkert, men vi vil også gerne give plads og rum til vores hunde – det kan umiddelbart lyde som to ting, der har svært ved at sameksistere, men det behøver heldigvis ikke at være tilfældet.

I de følgende afsnit vil vi kigge på nogle simple indretningstips, der gør det let at forene kæledyr og designrigtig boligindretning.

Udnyttelse af rum – hvordan optimerer vi bedst muligt?

Når vi ønsker at bo med vores hund uden at gå på kompromis med vores indretning, så er der nogle tiltag, vi bør gøre, og nogle ting, vi bør tænke ind i vores brug af de forskellige rum.

Lige som vi selv, så har hunden brug for rutine og struktur, og det kan med fordel indføres i indretningen, at forskellige rum udgør forskellige funktioner – også for hunden.

Entréen bør være det rum, hunden vænner sig til at blive tørret, lagt af, spise og drikke i. Med andre ord bør entreen være det rum, hun må være beskidt i.

Der findes en masse lækre hundemøbler, herunder flotte hundekurve, der er lige så behagelige som de er moderigtige. Disse kan placeres på en måde, så de rum, hunden skal være rolig i, inviterer til netop dette.

Fokus på hunden og det gode match

Når vi skal bo med en hund, så er det vigtigt, at vi finder den race, hvis behov passer til det, vi kan tilbyde.

Der findes hundetyper til alle mennesketyper, og det er særdeles vigtigt, at disse afstemmes, inden man investerer i en hund.

Der findes desuden et væld af alsidige hunderacer, der kan passe ind i de fleste hundekyndige familier. Læs mere om jack russell terrier her, hvis du er interesseret i at vide mere om denne type hund. Den er nem at indrette sig med.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *